Bejelentés


BDK www.bdk.5mp.eu


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
 

 

EZ A HONLAP KIEGÉSZÍTÉSE, TÁRSOLDALA A

http://www.budaidekorkalkulator.5mp.eu

WEBOLDALNAK

MINDEN EGYÉB  INFORMÁCIÓ A FENTI OLDALRÓL ÉRHETŐ EL.

A Megrendelő lapot és az elsődleges információkat a fenti címen az Elérhetőség menüfülben található.

---kiegészítő információ-- tapéta,  poszter megrendeléséhez:


Megrendeléshez kérem használja a fő honlapunk Megrendelőjét, amit az Elérhetőség menüfülben talál. Másolja be egy e- mailbe és ott töltse ki.

A rendelés elküldésével elfogadja a rendelési és szállítási információkat, adatkezelést. A rendelés lemondása az előleg megfizetéséig lehetséges.

 

Általában minden tapétából van készlet, de ennek ellenére előfordulhat, hogy elfogy éppen. Javaslom kettő- három típus, kollekció kiválasztását, elfogadási sorrend jelöléssel, mivel országosan használják a raktárkészletet.


-- A megrendelés előleg fizetésével élesíthető, miután visszaigazoltuk a terméket, / lefoglaltuk Önnek/. A visszaigazolásban küldjük a cégadatokat a fizetéshez. A rendelés élesítése visszaigazolás után 50 %, min.5000 Ft előreutalással cégszámlára, vagy postai csekken címünkre történő fizetéssel. A fennmaradó összeget a futárnak fizeti.


-- Átvétel várható ideje általában, szinte minden esetben, előleg beérkezésétől számolva:

---  Személyesen 3- 7 munkanap,/ az import tapéta amint beérkezik raktárunkba, értesítjük/

.---  Futárszolgálattal 3- 7 munkanap,/ az import tapéta amint beérkezik raktárunkba kiküldjük címére,szállító cég várakoztatási ideje befolyásolja az Ön címére való érkezést.  A feladásról értesítést kap, a futárcég e- mail értesítést küld a szállítás időpontjáról benne telefonszámmal, időpontot  tud egyeztetni a futárral.

---  A 30 napos rendelésre vonatkozó tapéták esetében amit az adott tapétacsaládnál külön is feltüntetünk, 2 -4 hét sűrűséggel érkezik kamion az adott gyárból ehhez jön kb még 3- 4 nap, amire címére megérkezik rendelése..


--SZÁLLÍTÁS :típus súlyától, mennyiségétől függ,  2000-. 3000- Ft. Az összeg tartalmazza a csomagolás költségeit.
--- Ajánlataink komplett designra vonatkoznak hirdetéseinkben és a honlapon is. Min. 2- 3 tekercsre vannak az árak megadva.

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!